Едукативни видеа

Како се монтира и инсталира машина за перење

Како се користи Miele Blizzard правосмукалката со канистер

Како да изврши чистење и редовно одржување на машина за сушење

Како да ги исчистите четките - Miele Triflex HX1

Како да се промени рачката за држење - Miele Triflex HX1

Како се користи PowerDisk автоматското дозирање на машина за садови

Како да се префрлите во компактен режим - Miele Triflex HX1

Како се чисти главниот филтер на машина за садови

Како да се изврши декалцификација машината за перење алишта

Како се користи TwinDos автоматскиот систем за перење

Како да го исчистите системот за перење TwinDos на Miele со TwinDosCare

Како да се дескалира машината за правење кафе