Испорака и монтажа

Целиот асортиман на Miele производи ги доставуваме до вашиот дом и тоа во најбрз можен рок.

Доколку не сакате да се изврши монтажата во истиот момент, професионалниот тим максимално внимателно ќе го распакува и исто така во ваше присуство ќе се установи физичката состојба на производот.