Miele@home
Претворете го вашиот смартфон или таблет во алатка за контролирање на сите Miele паметни aпарати за домаќинство од најновата генерација.

Miele@home апликацијата која што може да се инсталира на сите iOS и Аndroid уреди, нуди единствена можност за контролирање на вашиот Miele апарат преку само неколку клика.

Апликацијата нуди опција за ракување на вашите уреди и кога не сте дома. Пример, одложен старт на машината за перење, загревање на рерната, регулација на температурата од фрижидерот и уште многу други останати поволности.

Што вкусно денес да се припреми за јадење? – Mobile@home веќе е спремен со совети преку големиот избор на рецепти. Само ви преостанува да ги следете едноставните чекори за подготовка и за кратко го добивате совршено прирепмениот ручек на Miele апаратите за готвење.

Исто така Miele@home поседува голем број на корисни совети за тоа како правилно треба да се користат апаратите на Miele. Истражете ја нашата апликација и добијте незаборавно корисничко искуство.