20000170109-000-00_20000170109
Кафемат CM 6360 Obsidian Black

Машина за кафе со WiFiConn@ct, висококвалитетен сад за млеко и многу специјални кафиња.

delivery-icon

Достава до дома

107.929 ден

miele
Омекнувач UltraSoft

UltraSoft омекнувач за ткаенина 1,5 l за меки алишта и свеж мирис

delivery-icon

Достава до дома

827 ден

eaa8b1d3f43c21a24f2f0776a298bf44-5ea41283b720f1.17726831-10756320_1
Капсули DownCare

delivery-icon

Достава до дома

700 ден

20000168791-000-00_20000168791
Парфем за сушара DryFresh

DryFresh мирис за сушара, кертриџ од 12.5мл, за 50 циклуси

delivery-icon

Достава до дома

835 ден

11614860
Сет парфеми за сушара Selection FAACN 451 L

Избор од мириси за сушара за 150 циклуси - селекција од 3 најпродавани Miele мириси

delivery-icon

Достава до дома

2.500 ден

Miele-UltraDark-Fluessigwaschmittel-1,5-l-11997232EU1-31
Детергент за темни алишта UltraDark

UltraDark 1,5L за црни и темни ткаенини.

delivery-icon

Достава до дома

1.140 ден

miele_ultra_colour
Детергент за шарени алишта UltraColor

Течен детергент UltraColor 1,5L
Многу ефикасен течен детергент за обоена и темна / црна облека

delivery-icon

Достава до дома

1.140 ден

cs 1327
Електрична плотна Teppan Yaki CS 1327 Y

Комби сет со електрична Teppan Yaki -за љубителите на јапонската кујна.

delivery-icon

Достава до дома

137.500 ден

mercatos.i25423645.1.Miele-KM-6388
Индукциона плотна KM 6388 D 90cm

За оние кои сакаат да готват во големи размери.

Нема на залиха

161.200 ден

21797-miele-g-4203-i-active-clst-b
Полу-вградлива машина за миење садови 60cm G 4203i

Со одложен почеток и индикатор за одбројување за поголема ефикасност и супериорно работење.

delivery-icon

Достава до дома

46.587 ден

15297707
Фиока за загревање ESW 6229 D

Со функцијата за готвење со ниска температура - многу повеќе од фиока за загревање.

delivery-icon

Достава до дома

65.100 ден

20000091968-000-00_20000091968
Комбинирана печка на пареа со рерна DGC 6400 PURE

Со комбинирано готвење и автоматски програми за совршен оброк.

delivery-icon

Достава до дома

148.800 ден

s-l400
Вградлив апарат за кафе CVA 6401 Clean Steel

Вградлив апарат за кафе со систем од зрно до шолја и OneTouch подготовка на кафе за двајца. За совршено уживање во кафето.

Нема на залиха

165.700 ден

20000168207
Машина за перење алишта WCA 030 WCS Active

W1 машина со предно полнење. Докажаниот квалитет на Miele по атрактивна цена.

delivery-icon

Достава до дома

56.318 ден

20000123162
Детергент за перење на Outdoor облека

Совршен за облека на отворено и високо квалитетни костими .

delivery-icon

Достава до дома

1.150 ден

20000132736-000-00_20000132736-removebg
Средство за заштита на спортска и водоотпорна облека

Совршено решение за Вашата спортска и водоотпорна облека.

delivery-icon

Достава до дома

1.150 ден

Четка за правосмукалка SSP 10
Четка за правосмукалка SSP 10

Четка за прашина.

delivery-icon

Достава до дома

850 ден

Продолжеток за правосмукалка SFD 20
Продолжеток за правосмукалка SFD 20

Тенок и флексибилен продолжеток

delivery-icon

Достава до дома

1.400 ден

Продолжеток за правосмукалка SFD 10
Продолжеток за правосмукалка SFD 10

Долг продолжеток за чистење непристапни делови.

delivery-icon

Достава до дома

1.100 ден

Папуча за правосмукалка SBD 285-3
Папуча за правосмукалка SBD 285-3

AllTeQ папуча за чистење тврди подови и теписи благодарение на прилагодливата трака со четкички.

delivery-icon

Достава до дома

4.223 ден