BlizzardCX1red
Правосмукалка Blizzard CX1 Red EcoLine

Цилиндрична правосмукалка без вреќи

delivery-icon

Достава до дома

19.600 ден

cx1excell
Правосмукалка Blizzard CX1 Excellence EcoLine

Цилиндрична правосмукалка без вреќи со eргономска рачка.

delivery-icon

Достава до дома

21.250 ден

WWV980 WPS Passion 1
Машина за перење алишта WWV980 WPS Passion

W1 машина со предно полнење. Економична, повеќенаменска која ги исполнува сите очекувања.

delivery-icon

Достава до дома

174.688 ден

20000159284
Triflex HX1 - Lotus white

Бежична 3in1 рачна правосмукалка. Високи перформанси со Vortex технологија.

delivery-icon

Достава до дома

37.500 ден

BlizzardCX1Comfort1.2
Правосмукалка Blizzard CX1 Comfort EcoLine

Цилиндрична правосмукалка без вреќи со команди на самата рачка.

delivery-icon

Достава до дома

27.100 ден

20000168207
Машина за перење алишта WCA 030 WCS Active

W1 машина со предно полнење. Докажаниот квалитет на Miele по атрактивна цена.

delivery-icon

Достава до дома

56.318 ден

WWD120 WCS 8kg 1
Машина за перење алишта WWD120 WCS 8kg

Со предно полнење, саќест бубањ од 1-8 кг и пред пеглање за осетлив веш.

Нема на залиха

65.065 ден

WTZH730WPM
Машина за перење и сушење алишта WTZH730WPM PWash2.0&TDosXLWifi

WT1 со TwinDos и QuickPower.

Нема на залиха

169.300 ден

CS 7102-1 FL
Плинска плотна CS 7102-1 FL

SmartLine со две горилици.

Нема на залиха

78.125 ден

WTF115 WCS
Машина за перење и сушење алишта WTF115 WCS Series 120

WT1 со QuickPower за брзо и е.фикасно миење и сушење.

Нема на залиха

114.000 ден

HX1Pro
Triflex HX1 Pro

Бежична 3in1 рачна правосмукалка. Со додатна Li-ion батерија со засебна база. Двоен капацитет на батеријата при чистење.

delivery-icon

Достава до дома

48.750 ден

c3compltered
Complete C3 Excellence Red

Цилиндрична правосмукака со специјални додатоци за темелно и практично усисавање

Нема на залиха

15.700 ден

WWG660 WCS TDos&9kg 1
Машина за перење алишта WWG660 WCS TDos&9kg

W1 машина со предно полнење. TwinDos, CapDosing и WiFiConn@ct функции за интелегентна нега на алишта.

delivery-icon

Достава до дома

82.592 ден

petrol
Complete C3 Petrol

Цилиндрична правосмукака со специјални додатоци за темелно и практично усисавање.

Нема на залиха

20.000 ден

KF 2801 Vi 1.2
MasterCool комбиниран фрижидер KF 2802 Vi

Врвен дизајн и извонредно имлнементирани технологии.

Нема на залиха

593.688 ден

robotRXHomeVision
Робот правосмукалка Scout RX2 Home Vision

Со пренос на слики во живо и траење до 2 часа со најдобри перформанси за чистење.

delivery-icon

Достава до дома

52.100 ден

WWI860 WCS PWash&TDos&9kg 1
Машина за перење алишта WWI860 WCS PWash&TDos&9kg

W1 машина со предно полнење. TwinDos, CapDosing и WiFiConn@ct функции за интелегентна нега на алишта.

delivery-icon

Достава до дома

99.938 ден

robotSLQL2
Робот правосмукалка Scout RX2 Mangorot

Оптимални перформанси за чистење и управување преку мобилна апликација.

Нема на залиха

44.300 ден

iron5
Систем за пеглање на пареа B 3847

Генератор на пареа за совршени резултати во пеглањето.

delivery-icon

Достава до дома

125.232 ден

CM 5510
Апарат за кафе CM 5500 Rosé gold

За работна плоча со OneTouch for Two, за врвно уживање во кафето.

delivery-icon

Достава до дома

59.832 ден