product-img
Кафемат CM 6360 Obsidian Black

Машина за кафе со WiFiConn@ct, висококвалитетен сад за млеко и многу специјални кафиња.

delivery-icon

Достава до дома

107.929 ден.

product-img
Омекнувач UltraSoft

UltraSoft омекнувач за ткаенина 1,5 l за меки алишта и свеж мирис

delivery-icon

Достава до дома

827 ден.

product-img
Капсули DownCare

delivery-icon

Достава до дома

700 ден.

product-img
Парфем за сушара DryFresh

DryFresh мирис за сушара, кертриџ од 12.5мл, за 50 циклуси

delivery-icon

Достава до дома

835 ден.

product-img
Сет парфеми за сушара Selection FAACN 451 L

Избор од мириси за сушара за 150 циклуси - селекција од 3 најпродавани Miele мириси

delivery-icon

Достава до дома

2.500 ден.

product-img
Детергент за темни алишта UltraDark

UltraDark 1,5L за црни и темни ткаенини.

delivery-icon

Достава до дома

1.140 ден.

product-img
Детергент за шарени алишта UltraColor

Течен детергент UltraColor 1,5L
Многу ефикасен течен детергент за обоена и темна / црна облека

delivery-icon

Достава до дома

1.140 ден.

product-img
Електрична плотна Teppan Yaki CS 1327 Y

Комби сет со електрична Teppan Yaki -за љубителите на јапонската кујна.

delivery-icon

Достава до дома

137.500 ден.

product-img
Индукциона плотна KM 6388 D 90cm

За оние кои сакаат да готват во големи размери.

delivery-icon

Достава до дома

161.200 ден.

product-img
Полу-вградлива машина за миење садови 60cm G 4203i

Со одложен почеток и индикатор за одбројување за поголема ефикасност и супериорно работење.

delivery-icon

Достава до дома

46.587 ден.

product-img
Фиока за загревање ESW 6229 D

Со функцијата за готвење со ниска температура - многу повеќе од фиока за загревање.

delivery-icon

Достава до дома

65.100 ден.

product-img
Комбинирана печка на пареа со рерна DGC 6400 PURE

Со комбинирано готвење и автоматски програми за совршен оброк.

delivery-icon

Достава до дома

148.800 ден.

product-img
Вградлив апарат за кафе CVA 6401 Clean Steel

Вградлив апарат за кафе со систем од зрно до шолја и OneTouch подготовка на кафе за двајца. За совршено уживање во кафето.

delivery-icon

Достава до дома

165.700 ден.

product-img
Машина за перење алишта WCA 030 WCS Active

W1 машина со предно полнење. Докажаниот квалитет на Miele по атрактивна цена.

delivery-icon

Достава до дома

56.318 ден.

product-img
Детергент за перење на Outdoor облека

Совршен за облека на отворено и високо квалитетни костими .

delivery-icon

Достава до дома

1.150 ден.

product-img
Средство за заштита на спортска и водоотпорна облека

Совршено решение за Вашата спортска и водоотпорна облека.

delivery-icon

Достава до дома

1.150 ден.

product-img
Четка за правосмукалка SSP 10

Четка за прашина.

delivery-icon

Достава до дома

850 ден.

product-img
Продолжеток за правосмукалка SFD 20

Тенок и флексибилен продолжеток

delivery-icon

Достава до дома

1.400 ден.

product-img
Продолжеток за правосмукалка SFD 10

Долг продолжеток за чистење непристапни делови.

delivery-icon

Достава до дома

1.100 ден.

product-img
Папуча за правосмукалка SBD 285-3

AllTeQ папуча за чистење тврди подови и теписи благодарение на прилагодливата трака со четкички.

delivery-icon

Достава до дома

4.223 ден.

product-img
Папуча за правосмукалка SBB 300-3 PQ Twister

Parquet Twister четка за тврди дрвени подови.

delivery-icon

Достава до дома

3.142 ден.

product-img
Папуча за правосмукалка STB 305-3

TurboTeQ технологија - за брзо отстранување на влакна дури и од теписи на кои им е потребна нежна нега.

delivery-icon

Достава до дома

5.200 ден.

product-img
Филтер за правосмукалка SF AA 50

Активен AirClean филтер со индикатор timestrip®. Помага при филтрирање на непријатните миризби.

delivery-icon

Достава до дома

1.686 ден.

product-img
Филтер HEPA® за правосмукалка SF HA 50

HEPA AirClean филтер со индикатор timestrip®. Безбедно ја фаќа ситната прашина и алергените честички.

delivery-icon

Достава до дома

2.745 ден.

product-img
Вградлива рерна на пареа DG 7440

За здраво готвење со автоматски програми и sous-vide готвење.

delivery-icon

Достава до дома

118.750 ден.

product-img
Вградлива рерна на пареа DG 2840

За здраво готвење со автоматски програми.

delivery-icon

Достава до дома

75.000 ден.

product-img
Рерна на пареа со микробранова DGM 7840

За здраво готвење и брзо загревање, со мени за готвење + M Touch.

delivery-icon

Достава до дома

268.750 ден.

product-img
Вградлива микробранова M 7244 TC

Совршен дизајн со контроли на врвот.

delivery-icon

Достава до дома

87.500 ден.

product-img
Вградлива микробранова M 7240 TC

Совршен дизајн со контроли на врвот.

delivery-icon

Достава до дома

78.489 ден.

product-img
Вградлива микробранова M 2230 SC

Совршен дизајн со странични контроли за удобно користење.

delivery-icon

Достава до дома

56.250 ден.

product-img
Комбинирана рерна со микробранова H 7840 BMX (Obsidian black)

Беспрекорен дизајн без рачки со автоматски програми и сонда за мерење температура на храната.

delivery-icon

Достава до дома

193.750 ден.

product-img
Комбинирана рерна со микробранова H 7840 BM

Беспрекорен дизајн со автоматски програми и сонда за мерење температура на храната

delivery-icon

Достава до дома

187.500 ден.

product-img
Комбинирана рерна со микробранова H 7240 BM

Компактна со беспрекорен дизајн и автоматски програми.

delivery-icon

Достава до дома

106.250 ден.

product-img
Детергент во капсули за отстранување дамки

Специјална формула за ефикасно отстранување на тврдокорните дамки

delivery-icon

Достава до дома

550 ден.

product-img
Детергент во капсули за перење и заштита на волнени алишта

Специјална формула за волнени и осетливи ткаенини

delivery-icon

Достава до дома

550 ден.

product-img
Детергент во капсули за постелнини и перници

Специјална формула за материјали кои што содржат полнење со пердуви

delivery-icon

Достава до дома

700 ден.

product-img
Детергент во капсули за спортска гардероба

Специјална формула за синтетички материјали

delivery-icon

Достава до дома

700 ден.

product-img
UltraWhite – Детергент во прав за бели алишта

Врвни резултати при перење на бел веш

delivery-icon

Достава до дома

1.262 ден.

product-img
Комбинирана рерна со пареа DGC 7860X Graphite grey

XLL големина, без рачки, со бежична сонда за мерење температура на храната + рецепти за готвење.

delivery-icon

Достава до дома

331.250 ден.

product-img
Комбинирана рерна со пареа DGC 7840X Obsidian black

XL големина, без рачки, со бежична сонда за мерење температура на храната + рецепти за готвење.

delivery-icon

Достава до дома

275.000 ден.

product-img
Комбинирана рерна со пареа DGC 7840 Obsidian black

XL големина, со бежична сонда за мерење температура на храната + рецепти за готвење.

delivery-icon

Достава до дома

268.750 ден.

product-img
Комбинирана рерна со пареа DGC 7840 Graphite grey

XL големина, со бежична сонда за мерење температура на храната + рецепти за готвење.

delivery-icon

Достава до дома

240.900 ден.

product-img
Комбинирана рерна со пареа DGC 7860 cleanSteel

XXL големина, со бежична сонда за мерење температура на храната + рецепти за готвење.

delivery-icon

Достава до дома

325.000 ден.

product-img
Комбинирана рерна со пареа DGC 7860 Graphite grey

XXL големина, без рачки, со бежична сонда за мерење температура на храната + рецепти за готвење.

delivery-icon

Достава до дома

312.500 ден.

product-img
Комбинирана рерна со пареа DGC 7860X Obsidian black

XLL големина, без рачки, со бежична сонда за мерење температура на храната + рецепти за готвење.

delivery-icon

Достава до дома

331.250 ден.

product-img
Рерна H 2265-1 B ACTIVE

Со тајмер и PerfectClean.

delivery-icon

Достава до дома

45.600 ден.

product-img
Рерна H 7260 BP

Беспрекорен дизајн и пиролитичко чистење.

delivery-icon

Достава до дома

100.000 ден.

product-img
Рерна H 7264 B

Беспрекорен дизајн и PerfectClean.

delivery-icon

Достава до дома

99.938 ден.

product-img
Рерна H 7264 BP

Безвременски дизајн со функција за чистење со пиролиза.

delivery-icon

Достава до дома

110.700 ден.

product-img
Рерна H 7464 BP (cleanSteel)

Беспрекорен дизајн со термометар за храна и BrilliantLight.

delivery-icon

Достава до дома

156.000 ден.

product-img
Рерна H 7464 BP (Obsidian black)

Беспрекорен дизајн со термометар за храна и BrilliantLight.

delivery-icon

Достава до дома

156.000 ден.

product-img
Рерна H 7860 BP (cleanSteel)

Беспрекорен дизајн со термометар за храна и BrilliantLight.

delivery-icon

Достава до дома

237.500 ден.

product-img
Рерна H 7860 BPX (Obsidian black)

Беспрекорен дизајн со термометар за храна и BrilliantLight.

delivery-icon

Достава до дома

249.937 ден.

product-img
Рерна H 7860 BPX (Graphite grey)

Беспрекорен дизајн со термометар за храна и BrilliantLight.

delivery-icon

Достава до дома

249.937 ден.

product-img
Рерна H 7890 BP

Беспрекорен дизајн со термометар за храна и BrilliantLight.

delivery-icon

Достава до дома

493.750 ден.

product-img
Complete C3 Petrol

Цилиндрична правосмукака со специјални додатоци за темелно и практично усисавање.

delivery-icon

Достава до дома

20.000 ден.

product-img
Complete C3 Excellence Red

Цилиндрична правосмукака со специјални додатоци за темелно и практично усисавање

delivery-icon

Достава до дома

15.700 ден.

product-img
Правосмукалка Blizzard CX1 Excellence EcoLine

Цилиндрична правосмукалка без вреќи со eргономска рачка.

delivery-icon

Достава до дома

21.250 ден.

product-img
Правосмукалка Blizzard CX1 Red EcoLine

Цилиндрична правосмукалка без вреќи

delivery-icon

Достава до дома

19.600 ден.

product-img
Вградлива машина за миење садови G 4994 SCVi Series 120

Со 3D фиока за максимална практичност.

delivery-icon

Достава до дома

68.400 ден.

product-img
Вградлива машина за миење садови G 4263 SCVi Active

Со фиока за припор за јадење.

delivery-icon

Достава до дома

61.900 ден.

product-img
Вградлива машина за миење садови G 7360 SCVi AutoDos

Со автоматско дозирање детергент за перење благодарение на AutoDos со интегриран PowerDisk.

delivery-icon

Достава до дома

103.003 ден.

product-img
Вградлива машина за миење садови G 7150 SCVi

Со 3D MultiFlex фиока за удобност при користење.

delivery-icon

Достава до дома

87.596 ден.

product-img
Машина за миење садови G 4943 SC Series 120

Со 3D фиока за максимална практичност.

delivery-icon

Достава до дома

52.100 ден.

product-img
Машина за миење садови G 7100 SC

Со 3D MultiFlex фиока за удобност при користење.

delivery-icon

Достава до дома

68.423 ден.

product-img
Полу-вградлива машина за миење садови G 4943 SCi Series 120

Со 3D фиока за максимална практичност.

delivery-icon

Достава до дома

52.200 ден.

product-img
Полу-вградлива машина за миење садови G 4943 SCi (cleanSteel)

Со 3D фиока за максимална практичност.

delivery-icon

Достава до дома

52.200 ден.

product-img
Полу-вградлива машина за миење садови G 7100 SCi (cleanSteel)

Со 3D MultiFlex фиока за удобност при користење.

delivery-icon

Достава до дома

84.917 ден.

product-img
Полу-вградлива машина за миење садови G 7100 SCi

Со 3D MultiFlex фиока за удобност при користење.

delivery-icon

Достава до дома

71.700 ден.

product-img
Полу-вградлива машина за миење садови G 7310 SCi AutoDos

Со автоматско дозирање прашак благодарение на AutoDos со интегриран PowerDisk.

delivery-icon

Достава до дома

84.700 ден.

product-img
Полу-вградлива машина за миење садови G 7310 SCi AutoDos (cleanSteel)

Со автоматско дозирање прашак благодарение на AutoDos со интегриран PowerDisk.

delivery-icon

Достава до дома

91.200 ден.

product-img
Полу-вградлива машина за миење садови G 7510 SCi AutoDos

Со автоматско дозирање прашак благодарение на AutoDos со интегриран PowerDisk.

delivery-icon

Достава до дома

114.000 ден.

product-img
Полу-вградлива машина за миење садови G 7910 SCi AutoDos

Со преден панел за секакви намени.

delivery-icon

Достава до дома

168.688 ден.

product-img
Самостоечки фрижидер за вино KWT 6834 SGS

FlexiFrame и SommelierSet за совршено уживање во виното.

delivery-icon

Достава до дома

350.000 ден.

product-img
Вградлив MasterCool фрижидер за вино KWT 2672 ViS

Безвременски дизајн и високо квалитетна технологија.

delivery-icon

Достава до дома

625.000 ден.

product-img
Вградлив фрижидер за вино KWT 6722 iGS

FlexiFrame, SommelierSet и Push2open дизајн кој ќе ги задоволи најголемите познавачи на вино.

delivery-icon

Достава до дома

287.500 ден.

product-img
Вградлив фрижидер за вино KWT 7112 iG Оbsidian black

FlexiFrame Plus и Push2open дизајн кој ќе ги задоволи најголемите познавачи на вино.

delivery-icon

Достава до дома

162.800 ден.

product-img
Вградлив фрижидер за вино KWT 7112 iG Graphite grey

FlexiFrame Plus и Push2open дизајн кој ќе ги задоволи најголемите познавачи на вино.

delivery-icon

Достава до дома

162.800 ден.

product-img
Вградлив фрижидер за вино KWT 7112 iG cleanSteel

FlexiFrame Plus и Push2open дизајн кој ќе ги задоволи најголемите познавачи на вино.

delivery-icon

Достава до дома

162.800 ден.

product-img
Вградлив фрижидер за вино KWT 6321 UG

Филтер со активен јаглен и Dynamic ладење, чување во 2 зони.

delivery-icon

Достава до дома

175.000 ден.

product-img
Вградлив MasterCool замрзнувач F 2672 Vi

Безвременски дизајн и високо квалитетна технологија.

delivery-icon

Достава до дома

562.438 ден.

product-img
Вградлив замрзнувач FNS 35402 i

За совршен дизајн со големина 140 цм.

delivery-icon

Достава до дома

137.438 ден.

product-img
Самостоечки замрзнувач FN 28262 edt/cs

Безвременски дизајн со рачка.

delivery-icon

Достава до дома

74.938 ден.

product-img
Врградлив замрзнувач FNS 37402 i

За совршена комбинација со Miele вградлив ладилник. Висина 178 цм.

delivery-icon

Достава до дома

143.688 ден.

product-img
Врградлив замрзнувач F 31202 Ui

Компактен дизајн со ComfortFrost.

delivery-icon

Достава до дома

93.688 ден.

product-img
Комбиниран самостоечки фрижидер KFN 29683 D obsw

XL комбинација од фрижидер и замрзнувач. Ексклузивен стаклен преден дел.

delivery-icon

Достава до дома

187.500 ден.

product-img
Комбиниран самостоечки фрижидер KFN 29683 D brws

XL комбинација од фрижидер и замрзнувач. Ексклузивен стаклен преден дел.

delivery-icon

Достава до дома

187.500 ден.

product-img
Комбиниран самостоечки KFN 15943 D edt/cs

Комбинација од фрижидер и замрзнувач. 75 цм ширина.

delivery-icon

Достава до дома

168.750 ден.

product-img
Комбиниран самостоечки фрижидер KFN 29233 D bb

XL комбинација од фрижидер и замрзнувач. Ексклузивен дизајн со табла за пишување.

delivery-icon

Достава до дома

119.540 ден.

product-img
Комбиниран самостоечки фрижидер KFN 28132 ws

Комбинација од фрижидер и замрзнувач. Frost free и Dynamic ладење.

delivery-icon

Достава до дома

56.250 ден.

product-img
Комбиниран самостоечки фрижидер KFN 29162 D edt/cs Series 120

Комбинација од фрижидер и замрзнувач.

delivery-icon

Достава до дома

71.870 ден.

product-img
Комбиниран самостоечки фрижидер KFN 29162 D ws Series 120

Комбинација од фрижидер и замрзнувач.

delivery-icon

Достава до дома

59.375 ден.

product-img
Комбиниран вградлив фрижидер KFN 37452 iDE

Комбинација од фрижидер и замрзнувач. Со FlexiLight и IceMaker ледомат.

delivery-icon

Достава до дома

146.855 ден.

product-img
Комбиниран вградлив фрижидер KFN 37682 iD

Комбинација фрижидер и замрзнувач. Висок квалитет на чување храна благодарение на Perfect fresh Pro, FlexiLight и Frost free.

delivery-icon

Достава до дома

144.400 ден.

product-img
Комбиниран вградлив фрижидер KF 37122 iD

Комбинација од фрижидер и замрзнувач. Практично чување храна со Dynamic функција за ладење.

delivery-icon

Достава до дома

87.900 ден.

product-img
Самостоечки фрижидер K 28202 D edt/cs

Практично чување храна со Dynamic функција за ладење.

delivery-icon

Достава до дома

68.593 ден.

product-img
Вградлив фрижидер K 37272 iD

PerfectFresh и ComfortClean за повеќе свежина при користењето.

delivery-icon

Достава до дома

101.000 ден.

product-img
Вградлив фрижидер K 37222 iD

Практично чување храна со Dynamic ладење и LED осветлување.

delivery-icon

Достава до дома

81.400 ден.

product-img
MasterCool фрижидер К 2802 Vi

Врвен дизајн и извонредно имлнементирани технологии.

delivery-icon

Достава до дома

531.188 ден.

product-img
MasterCool комбиниран фрижидер KF 2802 Vi

Врвен дизајн и извонредно имлнементирани технологии.

delivery-icon

Достава до дома

593.688 ден.

product-img
Вградлив аспиратор DA 1867

Со енергетско ефикасно LED осветлување.

delivery-icon

Достава до дома

34.500 ден.

product-img
Вградлив аспиратор DA 2698

Со енергетско ефикасно LED осветлување.

delivery-icon

Достава до дома

125.000 ден.

product-img
Вградлив аспиратор DA 2390

Со енергетско ефикасно LED осветлување.

delivery-icon

Достава до дома

63.650 ден.

product-img
Вградлив аспиратор DA 2360

Со енергетско ефикасно LED осветлување.

delivery-icon

Достава до дома

51.000 ден.

product-img
Вградлив аспиратор DA 2558

Со енергетско ефикасно LED осветлување.

delivery-icon

Достава до дома

50.100 ден.

product-img
Вградлив аспиратор DA 1260 White

Со енергетско ефикасно LED осветлување.

delivery-icon

Достава до дома

31.000 ден.

product-img
Вградлив аспиратор DA 1260 cleanSteel

Со енергетско ефикасно LED осветлување.

delivery-icon

Достава до дома

31.000 ден.

product-img
Вградлив аспиратор DA 3698

Моторизирано извлекување за максимална практичност.

delivery-icon

Достава до дома

127.000 ден.

product-img
Вградлив аспиратор DA 3496

Со енергетско ефикасно LED осветлување.

delivery-icon

Достава до дома

50.300 ден.

product-img
Вградлив аспиратор DA 3466

Со енергетско ефикасно LED осветлување.

delivery-icon

Достава до дома

40.300 ден.

product-img
Downdraft аспиратор DA 6890 Levantar

Со енергетски ефикасно LED осветлување.

delivery-icon

Достава до дома

136.800 ден.

product-img
Островски аспиратор DA 4208 V D Puristic Varia

Со енергетско ефикасно LED осветлување.

delivery-icon

Достава до дома

237.500 ден.

product-img
Островски аспиратор PUR 98 D

Со енергетско ефикасно LED осветлување.

delivery-icon

Достава до дома

118.750 ден.

product-img
Островски аспиратор DA 7378 D Aura 4.0 Ambient

Паметни контроли Con @ ctivity 3.0 и поврзување со мобилна апликација Miele@home.

delivery-icon

Достава до дома

362.437 ден.

product-img
Островски аспиратор DA 7078 D Aura 3.0 White Loom

Специјална суспензија со дискретни кабли и вградено напојување.

delivery-icon

Достава до дома

258.300 ден.

product-img
Ѕиден аспиратор DA 6698 W Puristic Edition 6000

Со енергетско ефикасно LED осветлување.

delivery-icon

Достава до дома

156.250 ден.

product-img
Ѕиден аспиратор DA 7198 W Triple Black

Со енергетско ефикасно LED осветлување.

delivery-icon

Достава до дома

118.750 ден.

product-img
Ѕиден аспиратор PUR 98 W

Со енергетско ефикасно LED осветлување.

delivery-icon

Достава до дома

68.750 ден.

product-img
Ѕиден аспиратор DA 9090 W Screen

Со вретикален стаклен дел.

delivery-icon

Достава до дома

77.769 ден.

product-img
Ѕиден аспиратор DA 399-7 Classic

Со енергетско ефикасно LED осветлување.

delivery-icon

Достава до дома

68.750 ден.

product-img
Ѕиден аспиратор PUR 68 W

Со енергетско ефикасно LED осветлување.

delivery-icon

Достава до дома

62.500 ден.

product-img
Ѕиден аспиратор DA 396-7 Classic

Со енергетско ефикасно LED осветлување.

delivery-icon

Достава до дома

56.250 ден.

product-img
Triflex HX1 – Lotus white

Бежична 3in1 рачна правосмукалка. Високи перформанси со Vortex технологија.

delivery-icon

Достава до дома

37.500 ден.

product-img
Ротирачки ваљак за пеглање B 995 D

Функција на пареа за професионални резултати при секој циклус на пеглање

delivery-icon

Достава до дома

123.300 ден.

product-img
Машина за перење и сушење алишта WTZH730WPM PWash2.0&TDosXLWifi

WT1 со TwinDos и QuickPower.

delivery-icon

Достава до дома

169.300 ден.

product-img
Машина за перење и сушење алишта WTF115 WCS Series 120

WT1 со QuickPower за брзо и е.фикасно миење и сушење.

delivery-icon

Достава до дома

114.000 ден.

product-img
Машина за сушење алишта TWV680 WP Passion

T1 со топлотна пумпа. Miele повеќенаменски уред кој ги исполнува најголемите очекувања.

delivery-icon

Достава до дома

160.145 ден.

product-img
Машина за сушење алишта TCR870 WP Eco&Steam WiFi&XL

T1 со топлотна пумпа и SteamFinish. Полнење 1–9 кг и WiFiConn@ct за паметна нега на облека.

delivery-icon

Достава до дома

146.947 ден.

product-img
Машина за сушење алишта TWJ660 WP Eco&9kg

T1 со топлотна пумпа. Со полнење 1–9 кг и WiFiConn@ct за паметна нега на облека.

delivery-icon

Достава до дома

120.560 ден.

product-img
Машина за сушење алишта TWF640 WP EcoSpeed&8kg

T1 со топлотна пумпа. А+++ и EcoSpeed за брзо сушење во комбинација со максимална енергетска ефикасност.

delivery-icon

Достава до дома

78.489 ден.

product-img
Машина за сушење алишта TWB140 WP

Со топлотна пумпа. А++ за висока ефикасност.

delivery-icon

Достава до дома

61.809 ден.

product-img
Машина за перење алишта W 695 F WPM

Со горно полнење, одложен старт и индикатор за одбројување.

delivery-icon

Достава до дома

117.200 ден.

product-img
Машина за перење алишта W 668 F WCS

Со горно полнење, Miele нежен бубањ за осетливи ткаенини.

delivery-icon

Достава до дома

91.200 ден.

product-img
Машина за перење алишта WWV980 WPS Passion

W1 машина со предно полнење. Економична, повеќенаменска која ги исполнува сите очекувања.

delivery-icon

Достава до дома

174.688 ден.

product-img
Машина за перење алишта WWI860 WCS PWash&TDos&9kg

W1 машина со предно полнење. TwinDos, CapDosing и WiFiConn@ct функции за интелегентна нега на алишта.

delivery-icon

Достава до дома

99.938 ден.

product-img
Машина за перење алишта WWG660 WCS TDos&9kg

W1 машина со предно полнење. TwinDos, CapDosing и WiFiConn@ct функции за интелегентна нега на алишта.

delivery-icon

Достава до дома

82.592 ден.

product-img
Машина за перење алишта WWD120 WCS 8kg

Со предно полнење, саќест бубањ од 1-8 кг и пред пеглање за осетлив веш.

delivery-icon

Достава до дома

65.065 ден.

product-img
Скара на вулкански камења CS 1312 BG

ProLine со 2 зони за скара и врвна тава од лиено железо за совршено приготвување храна.

delivery-icon

Достава до дома

81.250 ден.

product-img
Плинска плотна KM 3054-1

Со електрични функции за максимална безбедност и лесна употреба.

delivery-icon

Достава до дома

118.750 ден.

product-img
Плинска плотна CS 7102-1 FL

SmartLine со две горилици.

delivery-icon

Достава до дома

78.125 ден.

product-img
Плинска плотна CS 1012-2 G

ProLine со две горилици.

delivery-icon

Достава до дома

68.700 ден.

product-img
Плинска плотна KM 2014

Со двоен вок режач за многу голем опсег на капацитет на горење.

delivery-icon

Достава до дома

62.500 ден.

product-img
Електрична плотна CS 1112 E

ProLine со 2 зони за готвење од кои 1 варијабилна зона за различни употреби.

delivery-icon

Достава до дома

68.750 ден.

product-img
Електрична плотна KM 6565 FR

Максимална ширина за врвно готвење и практичност, со контроли за активирање.

delivery-icon

Достава до дома

110.700 ден.

product-img
Електрична плотна KM 6520 FR

4 зони за готвење со контроли за активирање.

delivery-icon

Достава до дома

43.750 ден.

product-img
Индукциона плотна со вграден аспиратор CSDA 1020 EDST

ProLine со 1 плоча за готвење и 1 Teppan Yaki со централен аспиратор.

delivery-icon

Достава до дома

227.900 ден.

product-img
Индукциона плотна со вграден аспиратор KMDA 7633 FL

Два дела за готвење и PowerFlex аспиратор.

delivery-icon

Достава до дома

218.750 ден.

product-img
SmartLine индукциона плотна CS 7632 FL

Елемент со Teppan Yaki плотна.

delivery-icon

Достава до дома

156.250 ден.

product-img
SmartLine индукциона плотна CS 7612 FL

Елемент со PowerFlex зона за готвење.

delivery-icon

Достава до дома

91.200 ден.

product-img
Индукциона плотна KM 7897 FL

Индукција преку цела површина за поголема флексибилност и контроли за активирање.

delivery-icon

Достава до дома

200.000 ден.

product-img
Индукциона плотна KM 7667 FL

Индукција преку цела површина за поголема флексибилност и контроли за активирање.

delivery-icon

Достава до дома

113.695 ден.

product-img
Индукциона плотна KM 7564 FL

Со 4 PowerFlex зони за готвење за максимално искористена сила и контроли на допир за активирање.

delivery-icon

Достава до дома

93.750 ден.

product-img
Индукциона плотна KM 7464 FR

Со PowerFlex зона за готвење за максимално искористена сила и контроли на допир за активирање.

delivery-icon

Достава до дома

75.100 ден.

product-img
Индукциона плотна KM 7201 FR

Со 4 округли зони за готвење и контроли на допир за активирање.

delivery-icon

Достава до дома

65.257 ден.

product-img
Апарат за кафе CM 7750 Obsidian black

За работна плоча со функции CoffeeSelect и AutoDescale за максимална флексибилност.

delivery-icon

Достава до дома

212.270 ден.

product-img
Апарат за кафе CM 7350

За работна плоча со функција OneTouch for Two и решетка за загревање на шољите за совршено кафе.

delivery-icon

Достава до дома

157.300 ден.

product-img
Апарат за кафе CM 6350

За работна плоча со функција OneTouch for Two и решетка за загревање на шољите за совршено кафе.

delivery-icon

Достава до дома

84.700 ден.

product-img
Апарат за кафе CM 5310 Obsidian black

За работна плоча со OneTouch for Two, за врвно уживање во кафето.

delivery-icon

Достава до дома

60.314 ден.

product-img
Апарат за кафе CM 5500 Rosé gold

За работна плоча со OneTouch for Two, за врвно уживање во кафето.

delivery-icon

Достава до дома

59.832 ден.

product-img
Вградлив апарат за кафе CVA 7845 Graphite grey

Дизајн кој совршено се вклопува во секаков амбиент. Софистициран DirectWater систем за довод на вода, CoffeeSelect и AutoDescale функции.

delivery-icon

Достава до дома

256.250 ден.

product-img
Вградлив апарат за кафе CVA 7845 Obsidian black

Дизајн кој совршено се вклопува во секаков амбиент. Софистициран DirectWater систем за довод на вода, CoffeeSelect и AutoDescale функции.

delivery-icon

Достава до дома

256.250 ден.

product-img
Вградлив апарат за кафе CVA 7840

Дизајн кој совршено се вклопува во секаков амбиент. CoffeeSelect и AutoDescale функции.

delivery-icon

Достава до дома

243.750 ден.

product-img
Вградлив апарат за кафе CVA 7440 Graphite grey

Дизајн кој совршено се вклопува во секаков амбиент.

delivery-icon

Достава до дома

187.500 ден.

product-img
Вградлив апарат за кафе CVA 7440 cleanSteel

Дизајн кој совршено се вклопува во секаков амбиент.

delivery-icon

Достава до дома

187.500 ден.

product-img
Рерна на пареа со микробранова DGM 7440

За здраво готвење и брзо загревање.

delivery-icon

Достава до дома

151.200 ден.

product-img
Фиока за загревање ESW 7020

За загревање садови, одржување на храната да биде топла и готвење на ниски температури. Без рачки, висока 29 цм.

delivery-icon

Достава до дома

75.000 ден.

product-img
Фиока за загревање ESW 7020

За загревање садови, одржување на храната да биде топла и готвење на ниски температури. Без рачки, висока 29 цм.

delivery-icon

Достава до дома

75.000 ден.

product-img
Фиока за загревање ESW 7020

За загревање садови, одржување на храната да биде топла и готвење на ниски температури. Без рачки, висока 29 цм.

delivery-icon

Достава до дома

75.000 ден.

product-img
Рерна на пареа DG 7240 (cleanSteel)

За здраво готвење со автоматски програми.

delivery-icon

Достава до дома

93.750 ден.

product-img
Комбинирана рерна со микробранова H 7440 BM (cleanSteel)

Компактна со беспрекорен дизајн и автоматски програми.

delivery-icon

Достава до дома

131.250 ден.

product-img
Рерна H 7260 B (cleanSteel)

Беспрекорен дизајн со јасен екран и PerfectClean.

delivery-icon

Достава до дома

71.875 ден.

product-img
Омекнувач за алишта WA SO 1502 L

Особено погоден за фротир пакување од 1.5 л.

delivery-icon

Достава до дома

680 ден.

product-img
UltraColor детергент за перење алишта WA UC 2004 L

Патентирана формула за шарени и темни алишта пакување од 2 л.

delivery-icon

Достава до дома

1.050 ден.

product-img
WoolCare детергент за перење алишта WA WC 1502 L

За волнени, свилени и осетливи ткаенини пакување од 1,5 л.

delivery-icon

Достава до дома

1.050 ден.

product-img
UltraDark WA UD 1501 L

Детергент за црни и темни ткаенини.

delivery-icon

Достава до дома

1.050 ден.

product-img
Средство за одржување на TwinDos систем

Чистач на системот за дозирање TwinDos.

delivery-icon

Достава до дома

961 ден.

product-img
Таблети за декалцификација GP DC CX 0061 Т

6 таблети за декалцифицирање на рерни со MoisturePlus функција, кафемати, рерни на пареа и FashionMaster системи за пеглање.

delivery-icon

Достава до дома

1.050 ден.

product-img
Средство за одстранување бигор GP DC WG 0252 P

Ги чисти штетните наслаги на бигор од машина за миење садови и машина за перење алишта - 250 гр.

delivery-icon

Достава до дома

882 ден.

product-img
Средство за чистење рерни GP CL H 0502 L

За најдобри резултати во чистењето и безбедна употреба 500 мл.

delivery-icon

Достава до дома

848 ден.

product-img
Освежувач за машина за миење садови GP FR G 0042 L

4 мл. средство за пријатен мирис.

delivery-icon

Достава до дома

450 ден.

product-img
Средство за чистење цевки за млеко од кафемат GP CL MCX 0101 P

100 вреќички за хигиенско чистење.

delivery-icon

Достава до дома

2.350 ден.

product-img
Таблети за омекнување на вода GP WS W 0602 T

60 таблети со безбедна дупла заштита против бигор за машини за перење алишта.

delivery-icon

Достава до дома

1.778 ден.

product-img
Таблети за чистење кафемати GP CL CX 0102 T

10 таблети за беспрекорно чист кафемат. Гарантира највисок степен уживање во кафето.

delivery-icon

Достава до дома

1.193 ден.

product-img
Средство за чистење керамика и нерѓосувачки челик GP CL KM 0252 L

250 мл. за најдобри резултати во чистењето и безбедна употреба.

delivery-icon

Достава до дома

848 ден.

product-img
Парфем ROSE FA R 151 L

Шишенце со парфем 12.5 ml. За 50 циклуси на сушење.

delivery-icon

Достава до дома

770 ден.

product-img
Парфем ORIENT FA O 151 L

Шишенце со парфем 12.5 ml. За 50 циклуси на сушење.

delivery-icon

Достава до дома

770 ден.

product-img
Парфем COCOON FA C 151 L

Шишенце со парфем 12.5 ml. За 50 циклуси на сушење.

delivery-icon

Достава до дома

770 ден.

product-img
Парфем NATURE FA N 151 L

Шишенце со парфем 12.5 ml. За 50 циклуси на сушење.

delivery-icon

Достава до дома

771 ден.

product-img
Парфем AQUA FA A 151 L

Шишенце со парфем 12.5 ml. За 50 циклуси на сушење.

delivery-icon

Достава до дома

770 ден.

product-img
Машина за миење садови G 7310 SC AutoDos

Автоматско дозирање на прашак, благодарение на AutoDos со интегриран PowerDisk.

delivery-icon

Достава до дома

78.200 ден.

product-img
Машина за миење садови G 7310 SC AutoDos

Самостоечка машина за миење садови со автоматско дозирање на прашак, благодарение на AutoDos со интегриран PowerDisk.

delivery-icon

Достава до дома

98.353 ден.

product-img
Робот правосмукалка Scout RX2 Home Vision

Со пренос на слики во живо и траење до 2 часа со најдобри перформанси за чистење.

delivery-icon

Достава до дома

52.100 ден.

product-img
Робот правосмукалка Scout RX2 Mangorot

Оптимални перформанси за чистење и управување преку мобилна апликација.

delivery-icon

Достава до дома

44.300 ден.

product-img
Фиока за вакумирање EVS 7010 (Graphite grey)

Вградлива фиока за вакумирање без рачка. Висока 14 cm. за професионално вакумирање на намирници.

delivery-icon

Достава до дома

162.500 ден.

product-img
Фиока за вакумирање EVS 7010 (Obsidian black)

Вградлива фиока за вакумирање без рачка. Висока 14 cm. за професионално вакумирање на намирници.

delivery-icon

Достава до дома

162.500 ден.

product-img
Triflex HX1 Pro

Бежична 3in1 рачна правосмукалка. Со додатна Li-ion батерија со засебна база. Двоен капацитет на батеријата при чистење.

delivery-icon

Достава до дома

48.750 ден.

product-img
Triflex HX1 Cat&Dog

Бежична 3in1 рачна правосмукалка. Со додатна рачна четка - идеална за сопственици на домашни миленици.

delivery-icon

Достава до дома

41.875 ден.

product-img
Triflex HX1 – Ruby Red

Бежична 3in1 рачна правосмукалка. Високи перформанси со Vortex технологија.

delivery-icon

Достава до дома

37.500 ден.

product-img
Систем за пеглање на пареа B 3847

Генератор на пареа за совршени резултати во пеглањето.

delivery-icon

Достава до дома

125.232 ден.

product-img
Машина за перење WCR870 WPS

W1 серија со опции за TwinDos, PowerWash и WiFiConn@ct.

delivery-icon

Достава до дома

116.071 ден.

product-img
PowerDisk средство за миење садови 400 г.

All in 1 детергент за машини за миење садови со AutoDos систем.

delivery-icon

Достава до дома

950 ден.

product-img
UltraTabs – 60 таблети за машина за садови

All in 1 таблети за извонредни перформанси на чистење.

delivery-icon

Достава до дома

1.150 ден.

product-img
Детергент во прав за машина за садови 1 кг.

Најдобри перформанси при чистењето.

delivery-icon

Достава до дома

725 ден.

product-img
Средство за плакнење 500 мл.

Специјално средство за детален третман при сушење на садовите.

delivery-icon

Достава до дома

663 ден.

product-img
Сол за машина за садови 4.5 кг.

Сол за машинско перење на садови за оптимални функции и перформанси на Miele машините за садови.

delivery-icon

Достава до дома

930 ден.

product-img
Сол за машина за садови 1.5 кг.

Сол за машинско перење на садови за оптимални функции и перформанси на Miele машините за садови.

delivery-icon

Достава до дома

320 ден.

product-img
Правосмукалка Blizzard CX1 Comfort EcoLine

Цилиндрична правосмукалка без вреќи со команди на самата рачка.

delivery-icon

Достава до дома

27.100 ден.

product-img
Детергент со ензими Miele UltraPhase 1

2-компонентен детергент за темни и обоени алишта.

delivery-icon

Достава до дома

980 ден.

product-img
Детергент со ензими Miele UltraPhase 2

2-компонентен детергент за бели и обоени алишта.

delivery-icon

Достава до дома

980 ден.

product-img
Вреќи за правосмукалка FJM HyClean 3D

Врвна хигиена - обезбедуваат насобраната прашина комплетно да остане во правосмукалката.

delivery-icon

Достава до дома

900 ден.

product-img
Вреќи за правосмукалка U HyClean 3D

Врвна хигиена - обезбедуваат насобраната прашина комплетно да остане во правосмукалката.

delivery-icon

Достава до дома

900 ден.

product-img
Вреќи за правосмукалка KK HyClean

Врвна хигиена - обезбедуваат насобраната прашина комплетно да остане во правосмукалката.

delivery-icon

Достава до дома

900 ден.

product-img
Вреќи за правосмукалка GN HyClean 3D

Врвна хигиена - обезбедуваат насобраната прашина комплетно да остане во правосмукалката.

delivery-icon

Достава до дома

1.237 ден.