Филтер
  • Ширина

21797-miele-g-4203-i-active-clst-b
Полу-вградлива машина за миење садови 60cm G 4203i

Со одложен почеток и индикатор за одбројување за поголема ефикасност и супериорно работење.

delivery-icon

Достава до дома

46.587 ден

G 4943 SCi Series 120
Полу-вградлива машина за миење садови G 4943 SCi Series 120

Со 3D фиока за максимална практичност.

Нема на залиха

52.200 ден

G 4943 SCi Series 120 inox
Полу-вградлива машина за миење садови G 4943 SCi (cleanSteel)

Со 3D фиока за максимална практичност.

Нема на залиха

52.200 ден

G 7100 SCi
Полу-вградлива машина за миење садови G 7100 SCi (cleanSteel)

Со 3D MultiFlex фиока за удобност при користење.

Нема на залиха

84.917 ден

G 7100 SCi white
Полу-вградлива машина за миење садови G 7100 SCi

Со 3D MultiFlex фиока за удобност при користење.

Нема на залиха

71.700 ден

G 7310 SCi AutoDos white
Полу-вградлива машина за миење садови G 7310 SCi AutoDos

Со автоматско дозирање прашак благодарение на AutoDos со интегриран PowerDisk.

Нема на залиха

84.700 ден

G 7310 SCi AutoDos inox
Полу-вградлива машина за миење садови G 7310 SCi AutoDos (cleanSteel)

Со автоматско дозирање прашак благодарение на AutoDos со интегриран PowerDisk.

Нема на залиха

91.200 ден

G 7510 SCi AutoDos inox
Полу-вградлива машина за миење садови G 7510 SCi AutoDos

Со автоматско дозирање прашак благодарение на AutoDos со интегриран PowerDisk.

Нема на залиха

114.000 ден

G 7510 SCi AutoDos inox
Полу-вградлива машина за миење садови G 7910 SCi AutoDos

Со преден панел за секакви намени.

Нема на залиха

168.688 ден