Филтер
4994
Вградлива машина за миење садови G 4994 SCVi Series 120

Со 3D фиока за максимална практичност.

Нема на залиха

68.400 ден

G 4263 SCVi
Вградлива машина за миење садови G 4263 SCVi Active

Со фиока за припор за јадење.

Нема на залиха

61.900 ден

7360
Вградлива машина за миење садови G 7360 SCVi AutoDos

Со автоматско дозирање детергент за перење благодарение на AutoDos со интегриран PowerDisk.

Нема на залиха

103.003 ден

G 7150 SCVi
Вградлива машина за миење садови G 7150 SCVi

Со 3D MultiFlex фиока за удобност при користење.

delivery-icon

Достава до дома

87.596 ден