Филтер
  • struja

  • boja

W-695-F-WPM
Машина за перење алишта W 695 F WPM

Со горно полнење, одложен старт и индикатор за одбројување.

Нема на залиха

117.200 ден

W 695 F WPM (1)
Машина за перење алишта W 668 F WCS

Со горно полнење, Miele нежен бубањ за осетливи ткаенини.

delivery-icon

Достава до дома

91.200 ден