Филтер
WTZH730WPM
Машина за перење и сушење алишта WTZH730WPM PWash2.0&TDosXLWifi

WT1 со TwinDos и QuickPower.

Нема на залиха

169.300 ден

WTF115 WCS
Машина за перење и сушење алишта WTF115 WCS Series 120

WT1 со QuickPower за брзо и е.фикасно миење и сушење.

Нема на залиха

114.000 ден