Филтер
TWV680-WP-Passion-1
Машина за сушење алишта TWV680 WP Passion

T1 со топлотна пумпа. Miele повеќенаменски уред кој ги исполнува најголемите очекувања.

delivery-icon

Достава до дома

160.145 ден

TCR870-WP-EcoSteam-WiFiXL
Машина за сушење алишта TCR870 WP Eco&Steam WiFi&XL

T1 со топлотна пумпа и SteamFinish. Полнење 1–9 кг и WiFiConn@ct за паметна нега на облека.

Нема на залиха

146.947 ден

TWJ660-WP-Eco_9kg-1
Машина за сушење алишта TWJ660 WP Eco&9kg

T1 со топлотна пумпа. Со полнење 1–9 кг и WiFiConn@ct за паметна нега на облека.

delivery-icon

Достава до дома

120.560 ден

TWF640-WP-EcoSpeed_8kg-1
Машина за сушење алишта TWF640 WP EcoSpeed&8kg

T1 со топлотна пумпа. А+++ и EcoSpeed за брзо сушење во комбинација со максимална енергетска ефикасност.

Нема на залиха

78.489 ден

TWB140 WP 1
Машина за сушење алишта TWB140 WP

Со топлотна пумпа. А++ за висока ефикасност.

delivery-icon

Достава до дома

61.809 ден