Филтер
  • Дизајн

    • Вградлив

    • Самостоечки

F 2671 Vi
Вградлив MasterCool замрзнувач F 2672 Vi

Безвременски дизајн и високо квалитетна технологија.

Нема на залиха

562.438 ден

FNS 35402 i
Вградлив замрзнувач FNS 35402 i

За совршен дизајн со големина 140 цм.

Нема на залиха

137.438 ден

s1
Самостоечки замрзнувач FN 28262 edt/cs

Безвременски дизајн со рачка.

Нема на залиха

74.938 ден

FNS 37402 i
Врградлив замрзнувач FNS 37402 i

За совршена комбинација со Miele вградлив ладилник. Висина 178 цм.

Нема на залиха

143.688 ден

F 31202 Ui 1
Врградлив замрзнувач F 31202 Ui

Компактен дизајн со ComfortFrost.

Нема на залиха

93.688 ден