Филтер
  • Дизајн

    • Самостоечки

    • Вградлив

Friz1
Комбиниран самостоечки фрижидер KFN 29683 D obsw

XL комбинација од фрижидер и замрзнувач. Ексклузивен стаклен преден дел.

Нема на залиха

187.500 ден

KFN 29683 D
Комбиниран самостоечки фрижидер KFN 29683 D brws

XL комбинација од фрижидер и замрзнувач. Ексклузивен стаклен преден дел.

Нема на залиха

187.500 ден

KFN 15943 D
Комбиниран самостоечки KFN 15943 D edt/cs

Комбинација од фрижидер и замрзнувач. 75 цм ширина.

delivery-icon

Достава до дома

168.750 ден

KFN 29233 D bb 1.2
Комбиниран самостоечки фрижидер KFN 29233 D bb

XL комбинација од фрижидер и замрзнувач. Ексклузивен дизајн со табла за пишување.

Нема на залиха

119.540 ден

KFN 28132 ws 2.2
Комбиниран самостоечки фрижидер KFN 28132 ws

Комбинација од фрижидер и замрзнувач. Frost free и Dynamic ладење.

Нема на залиха

56.250 ден

KFN 29162 D edt.cs Series 120 1.2
Комбиниран самостоечки фрижидер KFN 29162 D edt/cs Series 120

Комбинација од фрижидер и замрзнувач.

Нема на залиха

71.870 ден

KFN 29162 D ws Series 120 2.2
Комбиниран самостоечки фрижидер KFN 29162 D ws Series 120

Комбинација од фрижидер и замрзнувач.

Нема на залиха

59.375 ден

KFN 37452 iDE 1.2
Комбиниран вградлив фрижидер KFN 37452 iDE

Комбинација од фрижидер и замрзнувач. Со FlexiLight и IceMaker ледомат.

Нема на залиха

146.855 ден

KFN 37682 iD1.2
Комбиниран вградлив фрижидер KFN 37682 iD

Комбинација фрижидер и замрзнувач. Висок квалитет на чување храна благодарение на Perfect fresh Pro, FlexiLight и Frost free.

Нема на залиха

144.400 ден

37122 iD
Комбиниран вградлив фрижидер KF 37122 iD

Комбинација од фрижидер и замрзнувач. Практично чување храна со Dynamic функција за ладење.

Нема на залиха

87.900 ден