Филтер
  • Дизајн

    • Самостоечки

    • Вградлив

KWT 6834 SGS
Самостоечки фрижидер за вино KWT 6834 SGS

FlexiFrame и SommelierSet за совршено уживање во виното.

Нема на залиха

350.000 ден

KWT 2671 ViS
Вградлив MasterCool фрижидер за вино KWT 2672 ViS

Безвременски дизајн и високо квалитетна технологија.

Нема на залиха

625.000 ден

KWT 6722 iGS
Вградлив фрижидер за вино KWT 6722 iGS

FlexiFrame, SommelierSet и Push2open дизајн кој ќе ги задоволи најголемите познавачи на вино.

Нема на залиха

287.500 ден

KWT 7112 iG Black 1
Вградлив фрижидер за вино KWT 7112 iG Оbsidian black

FlexiFrame Plus и Push2open дизајн кој ќе ги задоволи најголемите познавачи на вино.

Нема на залиха

162.800 ден

KWT 7112 iG Silver 1
Вградлив фрижидер за вино KWT 7112 iG Graphite grey

FlexiFrame Plus и Push2open дизајн кој ќе ги задоволи најголемите познавачи на вино.

Нема на залиха

162.800 ден

KWT 7112 iG 1
Вградлив фрижидер за вино KWT 7112 iG cleanSteel

FlexiFrame Plus и Push2open дизајн кој ќе ги задоволи најголемите познавачи на вино.

Нема на залиха

162.800 ден

KWT 6321 UG
Вградлив фрижидер за вино KWT 6321 UG

Филтер со активен јаглен и Dynamic ладење, чување во 2 зони.

Нема на залиха

175.000 ден