Филтер
  • Дизајн

    • Самостоечки

    • Вградлив

K 28202 D 2.2
Самостоечки фрижидер K 28202 D edt/cs

Практично чување храна со Dynamic функција за ладење.

delivery-icon

Достава до дома

68.593 ден

K 37272 iD 1.2
Вградлив фрижидер K 37272 iD

PerfectFresh и ComfortClean за повеќе свежина при користењето.

Нема на залиха

101.000 ден

K 37222 iD 1.2
Вградлив фрижидер K 37222 iD

Практично чување храна со Dynamic ладење и LED осветлување.

Нема на залиха

81.400 ден