Филтер
K 2801 Vi 1.2 1
MasterCool фрижидер К 2802 Vi

Врвен дизајн и извонредно имлнементирани технологии.

Нема на залиха

469.000 ден

KF 2801 Vi 1.2
MasterCool комбиниран фрижидер KF 2802 Vi

Врвен дизајн и извонредно имлнементирани технологии.

Нема на залиха

502.000 ден