Филтер
DA-1867-1
Вградлив аспиратор DA 1867

Со енергетско ефикасно LED осветлување.

Нема на залиха

34.500 ден

DA-2698-1
Вградлив аспиратор DA 2698

Со енергетско ефикасно LED осветлување.

Нема на залиха

125.000 ден

DA 2390
Вградлив аспиратор DA 2390

Со енергетско ефикасно LED осветлување.

Нема на залиха

63.650 ден

DA-2360-1
Вградлив аспиратор DA 2360

Со енергетско ефикасно LED осветлување.

Нема на залиха

51.000 ден

DA 2558
Вградлив аспиратор DA 2558

Со енергетско ефикасно LED осветлување.

Нема на залиха

50.100 ден

DA-1260-1_white
Вградлив аспиратор DA 1260 White

Со енергетско ефикасно LED осветлување.

Нема на залиха

31.000 ден

DA-1260-1_1
Вградлив аспиратор DA 1260 cleanSteel

Со енергетско ефикасно LED осветлување.

Нема на залиха

31.000 ден

DA-3698-1
Вградлив аспиратор DA 3698

Моторизирано извлекување за максимална практичност.

Нема на залиха

127.000 ден

DA-3496-1
Вградлив аспиратор DA 3496

Со енергетско ефикасно LED осветлување.

Нема на залиха

50.300 ден

DA 2250
Вградлив аспиратор DA 3466

Со енергетско ефикасно LED осветлување.

Нема на залиха

40.300 ден