Филтер
DA 6698 W Puristic Edition 6000 1
Ѕиден аспиратор DA 6698 W Puristic Edition 6000

Со енергетско ефикасно LED осветлување.

Нема на залиха

156.250 ден

DA 7198 W Triple Black
Ѕиден аспиратор DA 7198 W Triple Black

Со енергетско ефикасно LED осветлување.

Нема на залиха

118.750 ден

PUR 98 W
Ѕиден аспиратор PUR 98 W

Со енергетско ефикасно LED осветлување.

Нема на залиха

68.750 ден

DA 9090 W Screen
Ѕиден аспиратор DA 9090 W Screen

Со вретикален стаклен дел.

Нема на залиха

77.769 ден

DA 399-7 Classic
Ѕиден аспиратор DA 399-7 Classic

Со енергетско ефикасно LED осветлување.

Нема на залиха

68.750 ден

68W1
Ѕиден аспиратор PUR 68 W

Со енергетско ефикасно LED осветлување.

Нема на залиха

62.500 ден

DA 396-7 Classic
Ѕиден аспиратор DA 396-7 Classic

Со енергетско ефикасно LED осветлување.

Нема на залиха

56.250 ден