Филтер
mercatos.i25423645.1.Miele-KM-6388
Индукциона плотна KM 6388 D 90cm

За оние кои сакаат да готват во големи размери.

Нема на залиха

161.200 ден

CSDA 1020 EDST.1
Индукциона плотна со вграден аспиратор CSDA 1020 EDST

ProLine со 1 плоча за готвење и 1 Teppan Yaki со централен аспиратор.

Нема на залиха

227.900 ден

KMDA 7633 FLИндукцијаАспиратор.1
Индукциона плотна со вграден аспиратор KMDA 7633 FL

Два дела за готвење и PowerFlex аспиратор.

delivery-icon

Достава до дома

218.750 ден

CS 7632 FL.
SmartLine индукциона плотна CS 7632 FL

Елемент со Teppan Yaki плотна.

delivery-icon

Достава до дома

156.250 ден

CS 7612 FL
SmartLine индукциона плотна CS 7612 FL

Елемент со PowerFlex зона за готвење.

delivery-icon

Достава до дома

91.200 ден

KM 7897 FLИндукциска.1
Индукциона плотна KM 7897 FL

Индукција преку цела површина за поголема флексибилност и контроли за активирање.

Нема на залиха

200.000 ден

KM 7667 FLИндукциона.1
Индукциона плотна KM 7667 FL

Индукција преку цела површина за поголема флексибилност и контроли за активирање.

Нема на залиха

113.695 ден

KM 7564 FLИндукциона.1
Индукциона плотна KM 7564 FL

Со 4 PowerFlex зони за готвење за максимално искористена сила и контроли на допир за активирање.

Нема на залиха

93.750 ден

KM 7464 FRИндукциона.1
Индукциона плотна KM 7464 FR

Со PowerFlex зона за готвење за максимално искористена сила и контроли на допир за активирање.

Нема на залиха

75.100 ден

KM 7201 FRIndukciona.1
Индукциона плотна KM 7201 FR

Со 4 округли зони за готвење и контроли на допир за активирање.

delivery-icon

Достава до дома

65.257 ден