Филтер
KM 3054-1 Плинска.1
Плинска плотна KM 3054-1

Со електрични функции за максимална безбедност и лесна употреба.

Нема на залиха

118.750 ден

CS 7102-1 FL
Плинска плотна CS 7102-1 FL

SmartLine со две горилици.

Нема на залиха

78.125 ден

CS 1012-2 G
Плинска плотна CS 1012-2 G

ProLine со две горилици.

Нема на залиха

68.700 ден

KM 2014Плинска.1
Плинска плотна KM 2014

Со двоен вок режач за многу голем опсег на капацитет на горење.

Нема на залиха

62.500 ден