Филтер
H 2265-1 B ACTIVE 1
Рерна H 2265-1 B ACTIVE

Со тајмер и PerfectClean.

Нема на залиха

45.600 ден

H 7260 BP 1
Рерна H 7260 BP

Беспрекорен дизајн и пиролитичко чистење.

Нема на залиха

100.000 ден

H 7264 B 1
Рерна H 7264 B

Беспрекорен дизајн и PerfectClean.

Нема на залиха

99.938 ден

H 7264 BP 1
Рерна H 7264 BP

Безвременски дизајн со функција за чистење со пиролиза.

Нема на залиха

110.700 ден

H 7464 BP 1
Рерна H 7464 BP (cleanSteel)

Беспрекорен дизајн со термометар за храна и BrilliantLight.

Нема на залиха

156.000 ден

H 7464 BP 1
Рерна H 7464 BP (Obsidian black)

Беспрекорен дизајн со термометар за храна и BrilliantLight.

Нема на залиха

156.000 ден

H 7860 BP 1
Рерна H 7860 BP (cleanSteel)

Беспрекорен дизајн со термометар за храна и BrilliantLight.

delivery-icon

Достава до дома

237.500 ден

H 7860 BPX 1
Рерна H 7860 BPX (Obsidian black)

Беспрекорен дизајн со термометар за храна и BrilliantLight.

Нема на залиха

249.937 ден

H 7860 BPX 1
Рерна H 7860 BPX (Graphite grey)

Беспрекорен дизајн со термометар за храна и BrilliantLight.

Нема на залиха

249.937 ден

H 7890 BP 1
Рерна H 7890 BP

Беспрекорен дизајн со термометар за храна и BrilliantLight.

Нема на залиха

493.750 ден

H 7260 BP.1
Рерна H 7260 B (cleanSteel)

Беспрекорен дизајн со јасен екран и PerfectClean.

delivery-icon

Достава до дома

71.875 ден