Филтер
H 7840 BMX 1
Комбинирана рерна со микробранова H 7840 BMX (Obsidian black)

Беспрекорен дизајн без рачки со автоматски програми и сонда за мерење температура на храната.

Нема на залиха

172.600 ден

H 7840 BM 1
Комбинирана рерна со микробранова H 7840 BM

Беспрекорен дизајн со автоматски програми и сонда за мерење температура на храната

Нема на залиха

169.300 ден

H 7240 BM 1
Комбинирана рерна со микробранова H 7240 BM

Компактна со беспрекорен дизајн и автоматски програми.

Нема на залиха

101.000 ден

H 7440 BM.1
Комбинирана рерна со микробранова H 7440 BM (cleanSteel)

Компактна со беспрекорен дизајн и автоматски програми.

Нема на залиха

120.500 ден