Филтер
M 7244 TC 1
Вградлива микробранова M 7244 TC

Совршен дизајн со контроли на врвот.

Нема на залиха

87.500 ден

M 7240 TC 1
Вградлива микробранова M 7240 TC

Совршен дизајн со контроли на врвот.

Нема на залиха

78.489 ден

M 2230 SC 1
Вградлива микробранова M 2230 SC

Совршен дизајн со странични контроли за удобно користење.

Нема на залиха

56.250 ден