Филтер
DGM 7840 1
Рерна на пареа со микробранова DGM 7840

За здраво готвење и брзо загревање, со мени за готвење + M Touch.

Нема на залиха

268.750 ден

DGM 7440Gray
Рерна на пареа со микробранова DGM 7440

За здраво готвење и брзо загревање.

Нема на залиха

151.200 ден