Филтер
DG 7440 1
Вградлива рерна на пареа DG 7440

За здраво готвење со автоматски програми и sous-vide готвење.

Нема на залиха

118.750 ден

DG 2840 1
Вградлива рерна на пареа DG 2840

За здраво готвење со автоматски програми.

Нема на залиха

75.000 ден

DG 7240.1
Рерна на пареа DG 7240 (cleanSteel)

За здраво готвење со автоматски програми.

delivery-icon

Достава до дома

93.750 ден