Филтер
silverVacum710
Фиока за вакумирање EVS 7010 (Graphite grey)

Вградлива фиока за вакумирање без рачка. Висока 14 cm. за професионално вакумирање на намирници.

Нема на залиха

162.500 ден

vacum710
Фиока за вакумирање EVS 7010 (Obsidian black)

Вградлива фиока за вакумирање без рачка. Висока 14 cm. за професионално вакумирање на намирници.

Нема на залиха

162.500 ден