Филтер
15297707
Фиока за загревање ESW 6229 D

Со функцијата за готвење со ниска температура - многу повеќе од фиока за загревање.

delivery-icon

Достава до дома

65.100 ден

ESW-7020_4
Фиока за загревање ESW 7020

За загревање садови, одржување на храната да биде топла и готвење на ниски температури. Без рачки, висока 29 цм.

Нема на залиха

75.000 ден

ESW-7020_3
Фиока за загревање ESW 7020

За загревање садови, одржување на храната да биде топла и готвење на ниски температури. Без рачки, висока 29 цм.

Нема на залиха

75.000 ден

ESW-7020_1
Фиока за загревање ESW 7020

За загревање садови, одржување на храната да биде топла и готвење на ниски температури. Без рачки, висока 29 цм.

Нема на залиха

75.000 ден