Филтер
robotRXHomeVision
Робот правосмукалка Scout RX2 Home Vision

Со пренос на слики во живо и траење до 2 часа со најдобри перформанси за чистење.

delivery-icon

Достава до дома

52.100 ден

robotSLQL2
Робот правосмукалка Scout RX2 Mangorot

Оптимални перформанси за чистење и управување преку мобилна апликација.

Нема на залиха

44.300 ден