Филтер
20000159284
Triflex HX1 - Lotus white

Бежична 3in1 рачна правосмукалка. Високи перформанси со Vortex технологија.

delivery-icon

Достава до дома

37.500 ден

HX1Pro
Triflex HX1 Pro

Бежична 3in1 рачна правосмукалка. Со додатна Li-ion батерија со засебна база. Двоен капацитет на батеријата при чистење.

delivery-icon

Достава до дома

48.750 ден

HX1CatsAndDogs
Triflex HX1 Cat&Dog

Бежична 3in1 рачна правосмукалка. Со додатна рачна четка - идеална за сопственици на домашни миленици.

Нема на залиха

41.875 ден

HX1Red
Triflex HX1 - Ruby Red

Бежична 3in1 рачна правосмукалка. Високи перформанси со Vortex технологија.

delivery-icon

Достава до дома

37.500 ден