Филтер
B 995 D
Ротирачки ваљак за пеглање B 995 D

Функција на пареа за професионални резултати при секој циклус на пеглање

delivery-icon

Достава до дома

123.300 ден

iron5
Систем за пеглање на пареа B 3847

Генератор на пареа за совршени резултати во пеглањето.

delivery-icon

Достава до дома

125.232 ден