Филтер
HyClean3DEfficiencyFJM2
Вреќи за правосмукалка FJM HyClean 3D

Врвна хигиена - обезбедуваат насобраната прашина комплетно да остане во правосмукалката.

delivery-icon

Достава до дома

900 ден

SBUHuClean3D2
Вреќи за правосмукалка U HyClean 3D

Врвна хигиена - обезбедуваат насобраната прашина комплетно да остане во правосмукалката.

delivery-icon

Достава до дома

900 ден

HyCleanKK2
Вреќи за правосмукалка KK HyClean

Врвна хигиена - обезбедуваат насобраната прашина комплетно да остане во правосмукалката.

delivery-icon

Достава до дома

900 ден

GNHyClean3D8
Вреќи за правосмукалка GN HyClean 3D

Врвна хигиена - обезбедуваат насобраната прашина комплетно да остане во правосмукалката.

Нема на залиха

1.237 ден