Филтер
disk1
PowerDisk средство за миење садови 400 г.

All in 1 детергент за машини за миење садови со AutoDos систем.

delivery-icon

Достава до дома

950 ден

Allin1
UltraTabs - 60 таблети за машина за садови

All in 1 таблети за извонредни перформанси на чистење.

delivery-icon

Достава до дома

1.150 ден

powder1
Детергент во прав за машина за садови 1 кг.

Најдобри перформанси при чистењето.

delivery-icon

Достава до дома

725 ден

GSRA2
Средство за плакнење 500 мл.

Специјално средство за детален третман при сушење на садовите.

delivery-icon

Достава до дома

663 ден

disk112
Сол за машина за садови 4.5 кг.

Сол за машинско перење на садови за оптимални функции и перформанси на Miele машините за садови.

delivery-icon

Достава до дома

930 ден

salt1.5.2
Сол за машина за садови 1.5 кг.

Сол за машинско перење на садови за оптимални функции и перформанси на Miele машините за садови.

delivery-icon

Достава до дома

320 ден