Филтер
eaa8b1d3f43c21a24f2f0776a298bf44-5ea41283b720f1.17726831-10756320_1
Капсули DownCare

delivery-icon

Достава до дома

700 ден

Miele-UltraDark-Fluessigwaschmittel-1,5-l-11997232EU1-31
Детергент за темни алишта UltraDark

UltraDark 1,5L за црни и темни ткаенини.

delivery-icon

Достава до дома

1.140 ден

miele_ultra_colour
Детергент за шарени алишта UltraColor

Течен детергент UltraColor 1,5L
Многу ефикасен течен детергент за обоена и темна / црна облека

delivery-icon

Достава до дома

1.140 ден

20000123162
Детергент за перење на Outdoor облека

Совршен за облека на отворено и високо квалитетни костими .

delivery-icon

Достава до дома

1.150 ден

20000132736-000-00_20000132736-removebg
Средство за заштита на спортска и водоотпорна облека

Совршено решение за Вашата спортска и водоотпорна облека.

delivery-icon

Достава до дома

1.150 ден

booster1
Детергент во капсули за отстранување дамки

Специјална формула за ефикасно отстранување на тврдокорните дамки

delivery-icon

Достава до дома

550 ден

wool
Детергент во капсули за перење и заштита на волнени алишта

Специјална формула за волнени и осетливи ткаенини

delivery-icon

Достава до дома

550 ден

down
Детергент во капсули за постелнини и перници

Специјална формула за материјали кои што содржат полнење со пердуви

delivery-icon

Достава до дома

700 ден

sport1
Детергент во капсули за спортска гардероба

Специјална формула за синтетички материјали

delivery-icon

Достава до дома

700 ден

ultrawhite
UltraWhite - Детергент во прав за бели алишта

Врвни резултати при перење на бел веш

delivery-icon

Достава до дома

1.262 ден

WA-SO-1502-L
Омекнувач за алишта WA SO 1502 L

Особено погоден за фротир пакување од 1.5 л.

delivery-icon

Достава до дома

680 ден

WA-UC-2004-L
UltraColor детергент за перење алишта WA UC 2004 L

Патентирана формула за шарени и темни алишта пакување од 2 л.

delivery-icon

Достава до дома

1.050 ден

WA-WC-1502-L
WoolCare детергент за перење алишта WA WC 1502 L

За волнени, свилени и осетливи ткаенини пакување од 1,5 л.

delivery-icon

Достава до дома

1.050 ден

WA-UD-1501-L
UltraDark WA UD 1501 L

Детергент за црни и темни ткаенини.

delivery-icon

Достава до дома

1.050 ден

MieleUP14
Детергент со ензими Miele UltraPhase 1

2-компонентен детергент за темни и обоени алишта.

delivery-icon

Достава до дома

980 ден

UP2.3
Детергент со ензими Miele UltraPhase 2

2-компонентен детергент за бели и обоени алишта.

Нема на залиха

980 ден