Филтер
20000156485-000-00_20000156485
Средство за одржување на TwinDos систем

Чистач на системот за дозирање TwinDos.

delivery-icon

Достава до дома

961 ден

GP DC CX 0061 Т.2
Таблети за декалцификација GP DC CX 0061 Т

6 таблети за декалцифицирање на рерни со MoisturePlus функција, кафемати, рерни на пареа и FashionMaster системи за пеглање.

delivery-icon

Достава до дома

1.050 ден

GP DC WG 0252 P,6
Средство за одстранување бигор GP DC WG 0252 P

Ги чисти штетните наслаги на бигор од машина за миење садови и машина за перење алишта - 250 гр.

Нема на залиха

882 ден

Rerna
Средство за чистење рерни GP CL H 0502 L

За најдобри резултати во чистењето и безбедна употреба 500 мл.

delivery-icon

Достава до дома

848 ден

GP-FR-G-0042-L
Освежувач за машина за миење садови GP FR G 0042 L

4 мл. средство за пријатен мирис.

Нема на залиха

450 ден

GP-CL-MCX-0101-P,2
Средство за чистење цевки за млеко од кафемат GP CL MCX 0101 P

100 вреќички за хигиенско чистење.

delivery-icon

Достава до дома

2.350 ден

GP-WS-W-0602-T,2
Таблети за омекнување на вода GP WS W 0602 T

60 таблети со безбедна дупла заштита против бигор за машини за перење алишта.

delivery-icon

Достава до дома

1.778 ден

20000125564-000-00_20000125564
Таблети за чистење кафемати GP CL CX 0102 T

10 таблети за беспрекорно чист кафемат. Гарантира највисок степен уживање во кафето.

delivery-icon

Достава до дома

1.193 ден

GP CL KM 0252 L,1
Средство за чистење керамика и нерѓосувачки челик GP CL KM 0252 L

250 мл. за најдобри резултати во чистењето и безбедна употреба.

delivery-icon

Достава до дома

848 ден