Филтер
Филтер за правосмукалка SF AA 50
Филтер за правосмукалка SF AA 50

Активен AirClean филтер со индикатор timestrip®. Помага при филтрирање на непријатните миризби.

delivery-icon

Достава до дома

1.686 ден

hepaAirClean
Филтер HEPA® за правосмукалка SF HA 50

HEPA AirClean филтер со индикатор timestrip®. Безбедно ја фаќа ситната прашина и алергените честички.

Нема на залиха

2.745 ден