Апарат за кафе CM 6350

За работна плоча со функција OneTouch for Two и решетка за загревање на шољите за совршено кафе.
  • Пена од млеко за специјалитети на кафе - Cappuccinatore.
  • Совршени резултати и силна арома на кафето - AromaticSystem.
  • Две кафиња одеднаш со допир на копче - OneTouch for Two.
  • Погодно за чистење и одржување - Програми за чистење.
  • Претходно загреани шољи секогаш при рака - Решетка за загревање шољи.

84.700 ден.

x-icon Нема на залиха

Слични Производи

CM 7750.1
Апарат за кафе CM 7750 Obsidian black

За работна плоча со функции CoffeeSelect и AutoDescale за максимална флексибилност.

delivery-icon

Достава до дома

212.270 ден

CM-7350
Апарат за кафе CM 7350

За работна плоча со функција OneTouch for Two и решетка за загревање на шољите за совршено кафе.

delivery-icon

Достава до дома

157.300 ден

CM 5310
Апарат за кафе CM 5310 Obsidian black

За работна плоча со OneTouch for Two, за врвно уживање во кафето.

delivery-icon

Достава до дома

60.314 ден

CM 5510
Апарат за кафе CM 5500 Rosé gold

За работна плоча со OneTouch for Two, за врвно уживање во кафето.

delivery-icon

Достава до дома

59.832 ден

X