Апарат за кафе CM 7750 Obsidian black

За работна плоча со функции CoffeeSelect и AutoDescale за максимална флексибилност.
  • Индивидуално уживање во кафе со 3 садови за зрна - CoffeeSelect.
  • Потполно автоматски отстранување на бигорот - AutoDescale.
  • Секогаш свежо мелено – AromaticSystemFresh.
  • Две кафиња одеднаш со допир на копче - OneTouch for Two.
  • Комуникацијата со апаратот неможе да биде поедноставна - WiFiConn@ct.

212.270 ден.

Слични Производи

CM-7350
Апарат за кафе CM 7350

За работна плоча со функција OneTouch for Two и решетка за загревање на шољите за совршено кафе.

delivery-icon

Достава до дома

157.300 ден

CM-6350
Апарат за кафе CM 6350

За работна плоча со функција OneTouch for Two и решетка за загревање на шољите за совршено кафе.

Нема на залиха

84.700 ден

CM 5310
Апарат за кафе CM 5310 Obsidian black

За работна плоча со OneTouch for Two, за врвно уживање во кафето.

delivery-icon

Достава до дома

60.314 ден

CM 5510
Апарат за кафе CM 5500 Rosé gold

За работна плоча со OneTouch for Two, за врвно уживање во кафето.

delivery-icon

Достава до дома

59.832 ден

X