Вградлива машина за миење садови G 7150 SCVi

Со 3D MultiFlex фиока за удобност при користење.
  • Совршен резултат за помаку од еден час - QuickPowerWash.
  • AutoOpen - автоматски отворање на вратата по завршувањето на програмата.
  • Минимална потрошувачка на вода - од 6,0 литри во автоматски програми.
  • Лесно и практично отворање и затворање на вратата - ComfortClose.
  • Повеќенаменски и безбеден - ExtraComfort дизајн на корпа.

87.596 ден.

Слични Производи

4994
Вградлива машина за миење садови G 4994 SCVi Series 120

Со 3D фиока за максимална практичност.

Нема на залиха

68.400 ден

G 4263 SCVi
Вградлива машина за миење садови G 4263 SCVi Active

Со фиока за припор за јадење.

Нема на залиха

61.900 ден

7360
Вградлива машина за миење садови G 7360 SCVi AutoDos

Со автоматско дозирање детергент за перење благодарение на AutoDos со интегриран PowerDisk.

Нема на залиха

103.003 ден

X