Вградлива машина за миење садови G 7360 SCVi AutoDos

Со автоматско дозирање детергент за перење благодарение на AutoDos со интегриран PowerDisk.
  • Иновативен дизајн и максимална употреба - 3D MultiFlex Tray.
  • Лесна комуникација со уредот - WiFiConn@ct.
  • Совршен резултат за помаку од еден час - QuickPowerWash.
  • Минимална потрошувачка на вода - од 6,0 литри во автоматски програми.
  • Повеќенаменски и безбеден - ExtraComfort дизајн на корпа.

103.003 ден.

x-icon Нема на залиха

Слични Производи

4994
Вградлива машина за миење садови G 4994 SCVi Series 120

Со 3D фиока за максимална практичност.

Нема на залиха

68.400 ден

G 4263 SCVi
Вградлива машина за миење садови G 4263 SCVi Active

Со фиока за припор за јадење.

Нема на залиха

61.900 ден

G 7150 SCVi
Вградлива машина за миење садови G 7150 SCVi

Со 3D MultiFlex фиока за удобност при користење.

delivery-icon

Достава до дома

87.596 ден

X