Вградлива микробранова M 2230 SC

Совршен дизајн со странични контроли за удобно користење.
  • Екран сензорски контроли - EasySensor.
  • Совршено одмрзнување и готвење - Автоматски програми.
  • Функција за автоматско одржување топлина на храната.
  • LED осветлување - совршено и економично.

56.250 ден.

x-icon Нема на залиха

Слични Производи

M 7244 TC 1
Вградлива микробранова M 7244 TC

Совршен дизајн со контроли на врвот.

Нема на залиха

87.500 ден

M 7240 TC 1
Вградлива микробранова M 7240 TC

Совршен дизајн со контроли на врвот.

Нема на залиха

78.489 ден

X