Вградлива микробранова M 7240 TC

Совршен дизајн со контроли на врвот.
  • Екран со контроли на сензор - DirectSensor S.
  • Совршено одмрзнување и готвење - Автоматски програми.
  • Голем простор - волумен 46 л.
  • Многу моќна микробранова рерна - 900 W.
  • Копче за пуканки со само еден допир - Popcorn button.

78.489 ден.

x-icon Нема на залиха

Слични Производи

M 7244 TC 1
Вградлива микробранова M 7244 TC

Совршен дизајн со контроли на врвот.

Нема на залиха

87.500 ден

M 2230 SC 1
Вградлива микробранова M 2230 SC

Совршен дизајн со странични контроли за удобно користење.

Нема на залиха

56.250 ден

X