Вградлива микробранова M 7244 TC

Совршен дизајн со контроли на врвот.
  • Екран со контроли на сензор - DirectSensor S.
  • Оптимално рамномерно печење.
  • Совршено одмрзнување и готвење - Автоматски програми.
  • Голем простор - волумен 46 л.
  • Копче за пуканки со само еден допир - Popcorn button.

87.500 ден.

x-icon Нема на залиха

Слични Производи

M 7240 TC 1
Вградлива микробранова M 7240 TC

Совршен дизајн со контроли на врвот.

Нема на залиха

78.489 ден

M 2230 SC 1
Вградлива микробранова M 2230 SC

Совршен дизајн со странични контроли за удобно користење.

Нема на залиха

56.250 ден

X