Вградлив апарат за кафе CVA 7440 Graphite grey

Дизајн кој совршено се вклопува во секаков амбиент.
  • Екран на допир со совршено јасен текст и контроли на сензор.
  • CupSensor - дијагностицирање висина на шољата
  • Две кафиња одеднаш со еден допир на екранот - OneTouch for Two.
  • Секогаш свежо мелено кафе со изразена арома и вкус – AromaticSystemFresh.
  • Погодно и кога се подготвува за повеќе луѓе - можност за припрема во бокал.

187.500 ден.

Слични Производи

s-l400
Вградлив апарат за кафе CVA 6401 Clean Steel

Вградлив апарат за кафе со систем од зрно до шолја и OneTouch подготовка на кафе за двајца. За совршено уживање во кафето.

Нема на залиха

165.700 ден

CVA 7845КафематСива.1
Вградлив апарат за кафе CVA 7845 Graphite grey

Дизајн кој совршено се вклопува во секаков амбиент. Софистициран DirectWater систем за довод на вода, CoffeeSelect и AutoDescale функции.

Нема на залиха

256.250 ден

CVA 7845Кафемат,1
Вградлив апарат за кафе CVA 7845 Obsidian black

Дизајн кој совршено се вклопува во секаков амбиент. Софистициран DirectWater систем за довод на вода, CoffeeSelect и AutoDescale функции.

delivery-icon

Достава до дома

256.250 ден

CVA 7840Kafemat.1
Вградлив апарат за кафе CVA 7840

Дизајн кој совршено се вклопува во секаков амбиент. CoffeeSelect и AutoDescale функции.

Нема на залиха

243.750 ден

X