Вградлив аспиратор DA 1867

Со енергетско ефикасно LED осветлување.
  • Може да се сокрие со помош на кујнска декорација.
  • Моќно - 690м3/ч на booster програма.
  • Енергетски ефикасно и рамномерно осветлување - 3 LED рефлектори.
  • Безбедно и лесно чистење - Miele CleanCover.
  • Совршена функционалност - додатоци за правилна вентилација.

34.500 ден.

x-icon Нема на залиха

Слични Производи

DA-2698-1
Вградлив аспиратор DA 2698

Со енергетско ефикасно LED осветлување.

Нема на залиха

125.000 ден

DA 2390
Вградлив аспиратор DA 2390

Со енергетско ефикасно LED осветлување.

Нема на залиха

63.650 ден

DA-2360-1
Вградлив аспиратор DA 2360

Со енергетско ефикасно LED осветлување.

Нема на залиха

51.000 ден

DA 2558
Вградлив аспиратор DA 2558

Со енергетско ефикасно LED осветлување.

Нема на залиха

50.100 ден

X