Вградлив аспиратор DA 2390

Со енергетско ефикасно LED осветлување.
  • Потполно интегриран дизајн - 884мм ширина.
  • Заштеда на просторот - погоден за мали ѕидни единици со длабочина од 30цм.
  • Моќно - 600м3/ч на booster програма.
  • Ефикасно филтрирање - 10 слоен филтер за маснотја од нерѓосувачки челик.
  • Безбедно и лесно чистење - Miele CleanCover.

63.650 ден.

x-icon Нема на залиха

Слични Производи

DA-1867-1
Вградлив аспиратор DA 1867

Со енергетско ефикасно LED осветлување.

Нема на залиха

34.500 ден

DA-2698-1
Вградлив аспиратор DA 2698

Со енергетско ефикасно LED осветлување.

Нема на залиха

125.000 ден

DA-2360-1
Вградлив аспиратор DA 2360

Со енергетско ефикасно LED осветлување.

Нема на залиха

51.000 ден

DA 2558
Вградлив аспиратор DA 2558

Со енергетско ефикасно LED осветлување.

Нема на залиха

50.100 ден

X