Вградлив аспиратор DA 2698

Со енергетско ефикасно LED осветлување.
  • Потполно интегриран дизајн - 880мм ширина.
  • Автоматско поврзување со плотната - Con@ctivity.
  • Моќно - 640м3/ч на booster програма.
  • Енергетски ефикасен и тивок - моќен ECO мотор.

125.000 ден.

x-icon Нема на залиха

Слични Производи

DA-1867-1
Вградлив аспиратор DA 1867

Со енергетско ефикасно LED осветлување.

Нема на залиха

34.500 ден

DA 2390
Вградлив аспиратор DA 2390

Со енергетско ефикасно LED осветлување.

Нема на залиха

63.650 ден

DA-2360-1
Вградлив аспиратор DA 2360

Со енергетско ефикасно LED осветлување.

Нема на залиха

51.000 ден

DA 2558
Вградлив аспиратор DA 2558

Со енергетско ефикасно LED осветлување.

Нема на залиха

50.100 ден

X