Вградлив аспиратор DA 3698

Моторизирано извлекување за максимална практичност.
  • Филигрански дизајн - исклучиво тенок и 892мм широк.
  • Автоматско поврзување со плотната - Con@ctivity.
  • Енергетски ефикасно и рамномерно осветлување - 3 LED рефлектори.
  • Моќно - 635м3/ч на booster програма.
  • Енергетски ефикасен и тивок - моќен ECO мотор.

127.000 ден.

x-icon Нема на залиха

Слични Производи

DA-1867-1
Вградлив аспиратор DA 1867

Со енергетско ефикасно LED осветлување.

Нема на залиха

34.500 ден

DA-2698-1
Вградлив аспиратор DA 2698

Со енергетско ефикасно LED осветлување.

Нема на залиха

125.000 ден

DA 2390
Вградлив аспиратор DA 2390

Со енергетско ефикасно LED осветлување.

Нема на залиха

63.650 ден

DA-2360-1
Вградлив аспиратор DA 2360

Со енергетско ефикасно LED осветлување.

Нема на залиха

51.000 ден

X