Вградлив фрижидер K 37222 iD

Практично чување храна со Dynamic ладење и LED осветлување.
  • Оптимално и рамномерно осветлување низ целиот простор благодарение на LED осветлувањето.
  • Вентилатор кој осигура рамномерна дистрибуција на температурата - DynaCool.
  • ComfortClean - лесно одржување и овозможено чистење на полиците во машина за миење садови.
  • Брзо ладење на храната со функцијата Automatic SuperCool.

81.400 ден.

x-icon Нема на залиха

Слични Производи

K 28202 D 2.2
Самостоечки фрижидер K 28202 D edt/cs

Практично чување храна со Dynamic функција за ладење.

delivery-icon

Достава до дома

68.593 ден

K 37272 iD 1.2
Вградлив фрижидер K 37272 iD

PerfectFresh и ComfortClean за повеќе свежина при користењето.

Нема на залиха

101.000 ден

X