Вградлив фрижидер за вино KWT 7112 iG Оbsidian black

FlexiFrame Plus и Push2open дизајн кој ќе ги задоволи најголемите познавачи на вино.
  • Одлично чување поголеми шишиња вино благодарение на функцијата FlexiFrame Plus.
  • Совршен дизајн во кујната без рачки - Push2open.
  • Active AirClean филтер - ефикасно отстранување на миризбите.
  • Претставете го виното под совршено светло - LED осветлување.
  • Оптимална заштита на виното со помош на UV филтер во предниот стаклен дел.

162.800 ден.

x-icon Нема на залиха

Слични Производи

KWT 6834 SGS
Самостоечки фрижидер за вино KWT 6834 SGS

FlexiFrame и SommelierSet за совршено уживање во виното.

Нема на залиха

350.000 ден

KWT 2671 ViS
Вградлив MasterCool фрижидер за вино KWT 2672 ViS

Безвременски дизајн и високо квалитетна технологија.

Нема на залиха

625.000 ден

KWT 6722 iGS
Вградлив фрижидер за вино KWT 6722 iGS

FlexiFrame, SommelierSet и Push2open дизајн кој ќе ги задоволи најголемите познавачи на вино.

Нема на залиха

287.500 ден

KWT 7112 iG Silver 1
Вградлив фрижидер за вино KWT 7112 iG Graphite grey

FlexiFrame Plus и Push2open дизајн кој ќе ги задоволи најголемите познавачи на вино.

Нема на залиха

162.800 ден

X