Вградлив MasterCool фрижидер за вино KWT 2672 ViS

Безвременски дизајн и високо квалитетна технологија.
  • Совршен дизајн во кујната без рачки - Push2open.
  • SommelierSet - професионален сет за вино.
  • 3 температурни зони - Во исто време може да се складираат 3 типа на вино кои бараат различни температури.
  • Флексибилно складирање на големи шишиња за вино - FlexiFrame.
  • BrilliantLight - LED светло кое што рамномерно го осветлува целиот фрижидер.

625.000 ден.

x-icon Нема на залиха

Слични Производи

KWT 6834 SGS
Самостоечки фрижидер за вино KWT 6834 SGS

FlexiFrame и SommelierSet за совршено уживање во виното.

Нема на залиха

350.000 ден

KWT 6722 iGS
Вградлив фрижидер за вино KWT 6722 iGS

FlexiFrame, SommelierSet и Push2open дизајн кој ќе ги задоволи најголемите познавачи на вино.

Нема на залиха

287.500 ден

KWT 7112 iG Black 1
Вградлив фрижидер за вино KWT 7112 iG Оbsidian black

FlexiFrame Plus и Push2open дизајн кој ќе ги задоволи најголемите познавачи на вино.

Нема на залиха

162.800 ден

KWT 7112 iG Silver 1
Вградлив фрижидер за вино KWT 7112 iG Graphite grey

FlexiFrame Plus и Push2open дизајн кој ќе ги задоволи најголемите познавачи на вино.

Нема на залиха

162.800 ден

X